Prehranski coaching

S hrano si lahko pomagamo pri marsikateri težavi.

Hrana nas nasiti, popravi razpoloženje in vpliva na procese celjenja in regeneracije. Vsi dobro poznamo rek, da prazen žakelj ne stoji pokonci, prav tako, pa je težava tudi če je ta žakelj prenapolnjen. Pri coachingu se boste naučili pravilnega dojemanja in odnosa do hrane in prehranjevanja. Posledično se bo izboljšalo tudi počutje in izginilo bo veliko simptomov, ki jih s seboj prinašajo slabe prehranjevalne navade. Pri prehranskem coachingu boste poleg sestave personaliziranega jedilnika, pridobili ogromno znanja in izkušenj, s katerimi si boste pomagali pri izbiri in načinu prehranjevanja , ki bo za vas najbolj učinkovit in primeren.

Na hrano ne boste nič več gledali skozi oči:)

Športni coaching

S športnim pristopom se naučite obvladovati vaše telo v energetskem smislu, drugačen pogled pa boste dobili tudi iz fizikalnga vidika. Ne učim vas samo kako oblikovati telo in na najlažji način priti do izklesanih mišic, ampak vas naučim dojemanja vsake mišice posebej skozi vadbo, ki je najbolj primerna za vas.

  • nadzorovana vadba prilagojena samo vam in vašim potrebam/željam/zahtevam
  • vadba v dvoje kvalitetno/aktivno preživljanje prostega časa z vašim partnerjem ali prijateljem ob vodeni in prilagojeni vadbi samo za vaju
  • sestava personaliziranega vadbenega programa (personaliziran vadbeni program)
  • sestava in vodenje vadbe za manjše (zaprte) skupine

Osebni coaching

Pri osebnem coachingu vas opremim z orodji, ki vam bodo pomagala, da se boste lažje spopadali s strahovi, fobijami, odporom in depresijo.

Veliko lažje se boste postaviti po robu težavam psihološkega izvora, ko jih s pomočjo različnih vzvodov ozavestimo. Pri delu z menoj boste dobili zelo veliko motivacijo, ki vam bo pomagala in prav prišla na poti k osebnostni rasti. Ko vas bom seznanil z orodnji kot so: sidranje, preokvirjanje, meta model jezika, neutemeljenimi prepričanji in strahovi se vam bo z vsakodnevnimi težava lažje spoprijeti.

Preberite si seznam najpogostejših vprašanj

Na svetovanje se lahko naročite preko telefona, obrazca na desni strani ali tako, da mi pošljete sporočilo na: info@bobanpaukovic.com

Svetovanje poteka v obliki sestanka v živo na dogovorjeni lokaciji po Sloveniji ali preko Skypa.

Delovna ura traja 35-45 minut.

Stopite v kontakt z menoj