Prehransko svetovanje

Hrana nas spremlja prav vsak dan – njen namen pa ni samo, da nas nasiti, temveč tudi, da popravi naše razpoloženje (ali pokvari, če jo zlorabljamo) in vpliva na celjenje in regeneracijo. Vsi dobro poznamo rek, da prazen žakelj ne stoji pokonci. Prav tako pa je težava tudi, če je žakelj prenapolnjen.

S pravilnim dojemanjem in odnosom do hrane se bo izboljšalo vaše počutje, izginilo pa bo veliko simptomov, ki jih s seboj prinašajo slabe prehranjevalne navade.

Poleg personaliziranega jedilnika, boste pridobili tudi znanje in izkušnje, ki vam bodo koristile celo življenje – pomagali si boste pri izbiri in načinu prehranjevanja, ki je za vas najbolj primeren. In na hrano ne boste več gledali skozi oči 🙂

Osebno trenerstvo

Ni vse samo v izklesanih mišicah, ampak tudi v dobrem počutju in dojemanju telesa kot celote in razumevanju vsake mišice posebej. S tem, ko najdemo najbolj primerno vadbo za nas, se poleg rezultatov začnemo tudi bolje počutiti.

Pri osebnem trenerstvu vam lahko pomagam pri:

  • nadzorovani vadbi, ki je prilagojena samo vam in vašim potrebam, željam in zahtevam
  • vadbi v dvoje, ki je lahko kvalitetno in obenem aktivno preživljanje prostega časa z vašim partnerjem ali prijateljem, ki poteka ob vodeni in prilagojeni vadbi za vaju
  • sestavi personaliziranega vadbenega programa
  • sestavi in vodenju vadbe za manjše (zaprte) skupine

Osebna rast

Če se tudi sami soočate z raznimi odpori in strahovi, vam bom na vaši poti pomagal, da se boste lažje spoprijemali z vsakodnevnimi težavami. Veliko lažje se boste postavili po robu težavam psihološkega razvoja in v svoj vsakdanjik vnesli dobro počutje.

Z motivacijo in primernim znanjem s področja psihologije, vas bom seznanil z raznimi orodji, ki vam bodo prišla prav celo življenje, npr.:

  • sidranje,
  • preokvirjanje,
  • meta model jezika…

Če ste pripravljeni spremeniti svoje življenje na bolje, me kontaktirajte, da skupaj ugotoviva, kako vam lahko najbolje pomagam.

Preberite si seznam najpogostejših vprašanj

Na svetovanje se lahko naročite preko telefona, obrazca na desni strani ali tako, da mi pošljete sporočilo na: info@bobanpaukovic.com

Svetovanje poteka v obliki sestanka v živo na dogovorjeni lokaciji po Sloveniji ali preko Skypa.

Delovna ura traja 35-45 minut.

Stopite v kontakt z menoj