fbpx

Boban Pauković

PREHRANSKO SVETOVANJE

Hrana nas spremlja prav vsak dan – njen namen pa ni samo, da nas nasiti, temveč tudi, da izboljša naše razpoloženje (ali pokvari, če jo zlorabljamo).

Zdrava prehrana blagodejno vpliva na um in telo ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju, lepšemu videzu in zdravju. Uživanje zdrave prehrane ne sme biti naporno in težavno. Postati mora izraz globoke ljubezni do življenja in sebe. Hrana vpliva tudi na celjenje in regeneracijo, ki sta nujna za zdravje, a jo vseeno prepogosto zanemarjamo. Zato sem se odločil, da ponudim strokovno prehransko svetovanje.

Moja vizija je, da kot prehranski svetovalec čimveč ljudem pomagam do zdravja in obenem boljšega počutja – verjemite, sam prav dobro vem, kako je, kot nimaš energije niti za osnovna dnevna opravila. Pred leti sem bil namreč hudo bolan. Zdravniki so nad menoj obupali – potem pa sem se ozdravil sam, s pomočjo hrane. Sem živi dokaz, da je hrana najboljše zdravilo.

In zdaj vem, da lahko pomagam tudi vam. S pravilnim dojemanjem in odnosom do hrane se bo izboljšalo vaše počutje, izginilo pa bo veliko simptomov, ki jih s seboj prinašajo slabe prehranjevalne navade. Različne bolečine, slabo počutje – vse je povezano s hrano. Na žalost se pogosto ne zavedamo vpliva, ki ga ima na naše telo prehrana.

Osebni pristop

Zdravje

Boljše počutje

Vsi dobro poznamo rek, da »prazen žakelj ne stoji pokonci«. Prav tako pa je težava tudi, če je žakelj prenapolnjen.

Nutricionistika oziroma prehransko svetovanje zajema analizo prehranjevanja posameznika, svetovanje v zvezi s prehrano in individualno pripravo programov za prehrano, vse je popolnoma prilagojeno vam in vašim potrebam, željam in zahtevam.

Poleg personaliziranega jedilnika boste pridobili tudi znanje in izkušnje, ki vam bodo koristile celo življenje – pomagali si boste pri izbiri in načinu prehranjevanja, ki je za vas najbolj primeren. In na hrano ne boste več gledali skozi oči – postali boste sam svoj strokovnjak za prehrano.

Zaradi lastnih izkušenj vem, kako pomembna je prehrana in želim to znanje predati naprej. Kot prehranski svetovalec se trudim, da je cena optimalna, zagotavljam pa najvišjo kakovost storitve

Pripravljen/a zaživeti na novo?