fbpx

Boban Pauković

Osebno trenerstvo

Kot osebni trener verjamem, da bi vadba morala biti zabavna, učinkovita in predvsem takšna, ki pozitivno vpliva na vaše življenje. Osebno trebnerstvo pod mojim menterstvom prinaša edinstven slog vadbe s celostnim pristopom. Brez psihološke priprave ne bo pravega treninga in ne prehranjevanja, ki je nujno potrebno za rezultate. Z menoj boste cilje na področju preobrazbe telese dosegli lažje, hitreje in predvsem učinkovitejše. Vodil vas bom skozi proces ter deloval s ciljem, da doseževa resnične in predvsem dolgotrajne rezultate! Ste pripravljeni?

Področja kjer vam lahko pomagam:

  • izguba odvečne teže, hujšanje
  • povečanje moči in mišične mase,
  • izboljšanje eksplozivnosti, koordinacije in vzdržljivosti
  • povečanje gibljivosti z uporabo tehnik joge, pilatesa…
  • odpravljanje mišične asimitrije
  • rehabilitacija po poškodbah

Moja vizija osebnega trenerstva

Sem celostni osebni trener in delujem s ciljem, da vas naučim poiskati zdravo ravnovesje med vadbo, prehrano in mentalno pripravljenostjo. Pri individualnem treningu poskrbim za učinkovite in zanimive vadbe, vzporedno s hitrim napredkom pa vas naučim tudi pravilne in varne izvedbe vaj. Prav tako bom za vas kot osebni trener pripravil različne oblike treninga.

Fitnes vadba, trening z lastno telesno težo, pilates ali joga. Mogoče pa želite zgolj večjo gibljivost telesa in umirjenost uma? V kolikor me najamete za vasega osebnega trenerja, vam nikoli ne bo dolgcas, saj moja ponudba zajema zares stevilne oblike vadb.

Zavedam se odgovornosti osebnega trenerstva, zato je moje delo preudarno in individualno prilagojeno. Sodelovanje z menoj kot osebnim trenerjem pa poleg učinkovitosti zagotavlja tudi vedno zanimive treninge .

Kot osebni trener poskušam biti vzor v vseh pogledih, ter tudi sam sledim vsem tistim smernicam, ki jih prenašam na svoje stranke. Kljub letom izkušenj na podrocju osebnega trenerstva, se nenehno učim in nadgrajujem svoje znanje na področjih anatomije, biomehanike, fiziologije, prehrane in psihologije.

Uživajte na poti do preobrazbe in mi kot vašemu novemu osebnemu trenerju zaupajte vaše cilje!

Področja osebnega treninga


individualni trening


Trening za športnike


Trening v paru


Vadba za starejše


zaprte skupine


Trening na daljavo

Preglej tudi ostale moje storitve:


PREHRANSKO SVETOVANJE

OSEBNA RAST

LASTNI FITNES CENTER