fbpx

Boban Pauković

Osebna rast

Osebni pristop je ključ do uspeha pri osebnem svetovanju – verjamem, da je potrebno za uspeh iskreno in odprto komuniciranje, saj le tako lahko ustvarimo pristno povezavo in skupaj ugotovimo, kako vam lahko pomagam.

Kot osebni svetovalec vam nudim strokovno podporo pri reševanju vsakdanjih težav – v odnosih, pri vzgoji, dvomih… in oporo pri osebni rasti. Ko se nad nas zgrne množica izzivov, nam je lahko zelo težko. A vendar vedno obstaja priložnost za osebnostno rast, ki je ob reševanju trenutnih težav tudi investicija v boljšo prihodnost. Ko enkrat vemo, kaj nam pomaga v težkih trenutkih in kako izkoristiti težke situacije, si to zapomnimo in se lahko naslednjič opremo na lastne izkušnje.

Če imate težave s samopodobo, v odnosih, če dvomite vase ali imate razne odpore in strahove, potem sem pravi naslov za vas. S podporo in osebnim coachingom se boste veliko lažje postavili po robu težavam psihološkega izvora in v svoj vsakdanjik vnesli dobro počutje. Osebno svetovanje, ki ga opravljam sam ni le pogovor med dvema osebama in podajanje nasvetov – je ustvarjanje dobrega odnosa, zaupanja in nudenje iskrene pomoči ter opore.

Sam prav dobro vem, kako je, ko se znajdeš v situaciji, iz katere ne najdeš izhoda in nimaš opore. Zato jo želim nuditi vsem, ki si želite boljšega življenja.

Z motivacijo in znanjem s področja psihologije vas bom seznanil z raznimi orodji, ki vam bodo prišla prav celo življenje: sidranje, preokvirjanje, meta model jezika…

Nič ne skrbi, če ti te izrazi niso poznani. Tukaj sem, da jih skupaj spoznava in da bo tvoje življenje polno lepih stvari, ti pa samozavesten/a in pripravljen/a na vse izzive.

Pripravljen/a na preobrat? Premagajva tvoje težave skupaj.

Preglej tudi ostale moje storitve:

PREHRANSKO SVETOVANJE
OSEBNO TRENERSTVO
LASTNI FITNES CENTER